Duo Duo
Voorgerecht, voorgerecht - hoofdgerecht OF hoofdgerecht - dessert, snoep Amuse-bouche, entrée - plat OU plat - dessert, mignardises
36.00€
Voorgerecht, voorgerecht - hoofdgerecht OF hoofdgerecht - dessert, snoep Amuse-bouche, entrée - plat OU plat - dessert, mignardises
Trio Trio
Amuse - bouche - voorgerecht - hoofdgerecht - dessert - zoetigheden Amuse - bouche - entrée - plat - dessert - mignardises
43.00€
Amuse - bouche - voorgerecht - hoofdgerecht - dessert - zoetigheden Amuse - bouche - entrée - plat - dessert - mignardises
Volledig Complet
Amuse - bouche - voorgerecht - hoofdgerecht - kaas - dessert - zoetigheden Amuse - bouche - entrée - plat - fromage - dessert - mignardises
48.00€
Amuse - bouche - voorgerecht - hoofdgerecht - kaas - dessert - zoetigheden Amuse - bouche - entrée - plat - fromage - dessert - mignardises
Proeverij Dégustation
In 6 diensten En 6 services
65.00€
In 6 diensten En 6 services
Al onze gerechten kunnen worden geserveerd met gebakken Lozère-eekhoorntjesbrood (toeslag van € 9) Tous nos plats peuvent être accompagnés d’une poêlée de cèpes de Lozère (supplément 9€)
Keuze van toegang Entrée au choix
Kokkels, venusschelpen en bouchotmosselen uit de baai van Mont Saint-Michel Coques, palourdes et moules de bouchot de la baie du mont Saint-Michel
Kleine spelt van Velay, pompoen, marinièresaus, gember en kurkuma Petit épeautre du velay, butternut, sauce marinière, gingembre et curcuma
Kleine spelt van Velay, pompoen, marinièresaus, gember en kurkuma Petit épeautre du velay, butternut, sauce marinière, gingembre et curcuma
Krokante Aveyron lamsbout confit, 36 uur gegaard Croustillant d’épaule d’agneau d’Aveyron confite 36h
Romige soep van aardpeer en verse kruiden, herfstsalade Crémeux de topinambour et d’herbes fraîches, salade d’automne
Romige soep van aardpeer en verse kruiden, herfstsalade Crémeux de topinambour et d’herbes fraîches, salade d’automne
Maaltijd naar keuze Plat au choix
Eendfilet “Princes des Dombes” roze gekookt Filet de canette « Princes des Dombes » cuit rosé
Gebakken wilde paddenstoelen, kweepeer, pastinaken en kweepeerazijnjus Poêlée de champignons des bois, coing, panais et jus au vinaigre de coing
Gebakken wilde paddenstoelen, kweepeer, pastinaken en kweepeerazijnjus Poêlée de champignons des bois, coing, panais et jus au vinaigre de coing
Geroosterde heek terug in boter Dos de merlu rôti au beurre
Knolselderij, gestoofde koolbladeren, hazelnootoliepuree en ingekookte langoustinejus Céleri rave, sommités de choux braisés, purée à l’huile de noisette et jus réduit de langoustine
Knolselderij, gestoofde koolbladeren, hazelnootoliepuree en ingekookte langoustinejus Céleri rave, sommités de choux braisés, purée à l’huile de noisette et jus réduit de langoustine
Kazen Fromages
Onze selectie rijpe kazen Notre sélection de fromages affinés
Keuze uit desserts Dessert au choix
Dessert met 70% pure chocoladeganache en koffieroom Entremet ganache chocolat noir 70% et crémeux café
Slagroom van Bresse met porcini-paddenstoelenpoeder, zeewiertuile en cacaonibs Crème de Bresse fouettée à la poudre de cèpes, tuile de gaude et grué de cacao
Slagroom van Bresse met porcini-paddenstoelenpoeder, zeewiertuile en cacaonibs Crème de Bresse fouettée à la poudre de cèpes, tuile de gaude et grué de cacao
Gouden appel- en cranberrycake Gâteau de pommes Golden et canneberge
Gecarameliseerde appel, cranberry shortbread, nootmuskaat en Granny Smith mousse Pomme caramélisée, sablé canneberge, noix de muscade et mousse Granny Smith
Gecarameliseerde appel, cranberry shortbread, nootmuskaat en Granny Smith mousse Pomme caramélisée, sablé canneberge, noix de muscade et mousse Granny Smith
Het gehele menu kan één of meerdere allergene producten bevatten, informeer hiervoor bij de kamermanager. L’ensemble du menu est susceptible de contenir un ou plusieurs produits allergènes, merci de vous renseigner auprès du responsable de salle.
Kies uit die op het menu Au choix parmi celles du menu
13.00€
Sint-jakobsschelpen Noix de coquilles Saint-Jacques
Net aangebraden en verminderd sap van bard en koraal Justes saisies et jus réduit de barde et corail
19.00€
Net aangebraden en verminderd sap van bard en koraal Justes saisies et jus réduit de barde et corail
Franse terrine van foie gras gemarineerd in rum Terrine de foie gras français mariné au rhum
20.00€
Gebakken eekhoorntjesbrood uit Lozère Poêlée de cèpes de Lozère
Met peterselie en kalfsjus En persillade et jus de veau
18.00€
Met peterselie en kalfsjus En persillade et jus de veau
Toppings om uit te kiezen op het menu Garnitures aux choix dans le menu
Kies uit die op het menu Au choix parmi ceux du menu
25.00€
Aveyron lamszwezerik gekookte meunière Ris d’agneau d’Aveyron cuit meunière
36.00€
Sint-jakobsschelpen Noix de coquilles Saint-Jacques
Net aangebraden en verminderd sap van bard en koraal Justes saisies et jus réduit de barde et corail
36.00€
Net aangebraden en verminderd sap van bard en koraal Justes saisies et jus réduit de barde et corail
Grietfilet van de Bretonse kust, geroosterd in boter Filet de barbue des côtes bretonnes rôti au beurre
34.00€
Gebraden hertenlende met rode wijnsaus Dos de cerf cuit rosé sauce vin rouge
37.00€
Onze selectie rijpe kazen Notre sélection de fromages affinés
10.00€
Dessert naar keuze uit de menukaart Dessert au choix parmi ceux du menu
12.00€